Rundfunk terug in De Naald

 Het was een groot succes op TV. Het was een nog groter succes in het theater. Rundfunk vonkte rond. Niet als een lopend vuurtje, maar als een razende fik met de duivel op de hielen. De recensies waren ronkend, de run op de kaarten was ongekend. Dus komen de heren terug.“Ultiem amusement van absurdistisch Rundfunk” schreef AD met het hoogst haalbare van vijf sterren over de met sterren overladen voorstelling van het knettergekke duo. "Briljante versie van de bonte avond (...) naturel, absurd, ontwapenend en brutaal tegelijk”, schreef Theaterkrant en Volkskrant recenseerde “Pijlsnelle verzameling van grove, hilarische scènes die uit elkaar barst van de sterke vondsten." Een droomdebuut dus. Wie vorig seizoen naast kaarten greep krijgt komend seizoen een tweede kans: RUNDFUNK komt terug naar De Naald.

In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn. “Hun fantastische timing, enorme lef en zieke, puberale gevoel voor humor maken Wachstumsschmerzen tot een indrukwekkend debuut”, oordeelde NRC. Hier hebben wij niks meer aan toe te voegen. Of toch wel. Kom. Kijken.

Woensdag 5 december. Klik hier voor meer informatie en kaarten. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.