Theaterversie Kom hier dat ik u Kus

De roman belandde op de shortlist van de NS Publieksprijs en won de Hebban Award voor literatuur. Inmiddels zijn er ruim 400.000 exemplaren verkocht. Een theaterversie van Op de Beecks confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie, kon dan ook niet langer uitblijven. Een voorstelling over waarom we worden wie we zijn. Over ouders en kinderen. Over kapotte mensen en hoe zij ongewild anderen ook kapotmaken. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over geheimen en eenzaamheid. Over ziekte en zwijgen. Over de gevaren van sterk zijn. Over vergeten en niet kunnen vergeten. Over jezelf durven redden. En natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben, of toch bijna.

Sterke cast
Een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos speelt dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

Donderdag 14 maart 2019 in De Naald te zien. Klik hier voor meer informatie en kaarten. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.