Comedytalent van 2018: Alex Ploeg

Hij is lid van het toonaangevende gezelschap Comedytrain, is één van de bedenkers van het satirische en briljante sketchprogramma Klikbeet, won de Publieksprijs van Cameretten 2016 én werd door de Volkskrant uitgeroepen tot Comedytalent van 2018. Het is duidelijk dat je niet meer om hem heen kunt: Alex Ploeg.

Explosief, muzikaal, scherp en vol zelfspot. Met een try-out van zijn debuutvoorstelling Ultimatum stond hij vorig seizoen al in een uitverkochte Naald. Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Hij is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een coming of age story. Vrijdag 14 december, Koornneef Zaal, De Naald.

Klik hier voor meer informatie en kaarten. 
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.