De Naald enkele dagen gesloten tijdens Westland Reunie

Speciaal voor de zomeropening heeft De Naald een mooi filmaanbod samengesteld. Voor de jeugd draaien o.a. de nieuwe films Incredibles 2, De Kleine Heks en Hotel Transsylvanië 3. De avondprogrammering bestaat uit de zomerse kaskraker Mamma Mia Here We Go Again. Een must see voor iedereen die de eerste Mamma Mia film heeft gezien, of zin heeft in een zomerse feelgood movie! Mamma Mia Here We Go Again wordt ’s avonds afgewisseld met Mission Impossible: Fallout.

Reserveren
De balie van De Naald is gedurende de zomervakantie (14 juli t/m 22 augustus) dagelijks geopend van 12.00 tot 16.00 uur en drie kwartier voor aanvang van de film. Reserveren kan gemakkelijk online via www.westlandtheater.nl. en via de balie (telefonisch en aan de Stokdijkkade)

Chillen doe je deze zomer in De Naald!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.