Nieuw seizoen nú te reserveren!

Vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei is de nieuwe theaterbrochure thuis bezorgd bij alle gasten die minimaal 1 keer in afgelopen twee seizoenen De Naald hebben bezocht. De brochure is tevens gratis af te halen bij o.a. De Naald, het Gemeentehuis, de Westlandse bibliotheken en Brasserie Mirell. Het nieuwe programma staat uiteraard ook online op onze nieuwe website!

Profiteer van 10% korting!
Met grote zekerheid een plaatsje bij de mooiste en leukste voorstellingen van het nieuwe seizoen en ook nog eens met een aantrekkelijke korting van maar liefst 10%! Hoe werkt het?
 

• Tijdens de voorinschrijvingsperiode, van 17 mei 11.00 uur t/m 4 juni 17.00 uur, kunt u met minimaal 5 voorstellingen uit seizoen 2019-2020 voorinschrijven.
• Voorinschrijven kan online vanaf 17 mei 11.00 uur via onze website of via het bestelformulier uit onze brochure. Deze kunt u inleveren bij onze balie.
• De plaatsen worden door middel van loting en op basis van best beschikbare plaats toegewezen.
• Indien er minder dan 5 voorstellingen worden toegekend krijgt u toch de 10% korting.
• De betaalinstructies vindt u op de reserveringsbevestiging welke u vóór 11 juni (per mail) ontvangt.
• U krijgt vóór 11 juni bericht over uw aanvraag en hoe u kunt betalen.
• Rolstoelplekken dienen bij de balie aangevraagd te worden. Dit kan per mail (reserveringen@westlandtheater.nl) of door middel van het inleveren van het bestelformulier uit de brochure waar u deze preferentie op aan kunt geven.


Reserveringskosten
• Online bestellen met e-tickets € 0,00.
• Online bestellen en de kaarten toe laten sturen € 6,00.
• Bestellen via het bestelformulier uit brochure en de kaarten toe laten sturen € 12,50.


Zorg dat u goed voorbereid bent!
Een goede voorbereiding is het halve werk. Een handige checklist:
 

1. Heeft u nog geen account? Maak dan alvast hier een account aan, zodat u online kunt voorinschrijven.
2. De website van De Naald is onlangs vernieuwd. Neem alvast een kijkje zodat u straks weet waar u kunt inloggen en bestellen.
3. Weet u uw inloggegevens nog? Zorg dat u de juiste gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand heeft en controleer of uw naam- en adresgegevens en e-mailadres nog juist zijn.
4. Controleer of u de juiste internetbrowser gebruikt. Internet Explorer is verouderd waardoor er problemen kunnen optreden. Wij adviseren om Google Chrome te gebruiken. Klik hier om de browsercheck te doen.

Let op: tijdens de voorinschrijvingsperiode geldt NIET wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Na 4 juni 17:00 uur wordt er geloot. Dus neemt u a.u.b. rustig de tijd om het prachtige en uiteenlopende programma te bekijken, u te laten verleiden en zorgvuldig uw keuzes te maken.

Losse kaartverkoop
Zaterdag 15 juni start de losse kaartverkoop. Om 10.00 uur www.westlandtheater.nl online via onze website en om 12.00 uur telefonisch (0174-636900) of aan de balie.

Op naar een mooi nieuw theaterseizoen waarin we u hopelijk weer mogen verwelkomen. Laat de voorpret alvast beginnen!

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.