Nieuws

Nieuws

Wat wel kan: unieke voorstellingen voor 30 personen

We willen in kansen blijven denken. Daarom presenteren wij na de herfstvakantie unieke voorstellingen van bevlogen theatermakers, te zien vanuit jouw eigen loveseat op ons grote podium. Maximaal 30 mensen. Coronaproof op veilige afstand genieten. Waarmee je tevens theatermakers steunt die het harder nodig hebben dan ooit. Programma volgt binnenkort! 

Lees verder
Nieuws

Nieuwe maatregelen van kracht; dit zijn de consequenties

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober nieuwe maatregelen aangekondigd. Het maximum aantal bezoekers per voorstelling wordt helaas direct teruggebracht naar 30 bezoekers. Dat betekent tot onze spijt dat de voorstellingen die gepland staat tot 11 november verplaatst of geannuleerd worden. Uiteraard krijgt iedereen die kaartjes heeft voor één van deze voorstellingen van ons nog persoonlijk bericht.

Lees verder
Nieuws

Herfstvakantie, filmvakantie!

De waan van de dag vergeten bij de heerlijke romantische komedie Casanova's met Jim Bakkum en Lieke van Lexmond, een middagje met de kinderen op stap of misschien wil je genieten van dé actiethriller van dit moment. In de herfstvakantie kan het allemaal in De Naald. Let op: Reserveer tijdig online je kaarten om teleurstelling te voorkomen. Dit vanwege de beperkte capaciteit van max. 30 bezoekers bij de film.

Lees verder
Nieuws

Een nieuwe, komische kijk op de beroemde roman van Charles Dickens

Een hilarische film die kleurrijk wordt verteld door de schotse regisseur Armando Iannucci. De belangrijkste rollen worden gespeeld door acteurs met allerlei verschillende etnische achtergronden. Voor de geloofwaardigheid van de film is dat geen enkel probleem. NRC: “Er is niet eerder een film op deze schaal zo goed kleurenblind gecast".  The personal history of David Copperfield is op dinsdag 27 oktober en 10 november te zien in de Naald.

Lees verder
Nieuws

Tenet: dé actiethriller die je gezien moet hebben

"Eén ding is zeker: zoiets als Tenet heb je nog nooit gezien", schrijft Trouw met vier sterren en Volkskrant voegt daaraan toe: "Nolans nieuwe film Tenet moet je niet begrijpen, maar vóélen." Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. Dé actiethriller van dit moment die je gezien moét hebben. Zeker als je fan bent van films als Inception en James Bond, is dit een film die op je watchlist thuishoort. Tenet draait vanaf 17 oktober in onze bioscoop. 

Lees verder
Nieuws

Talenten gezocht voor Knallend Westland

De Naald is op zondag 3 januari 2021 het podium voor het nieuwjaarsconcert Knallend Westland. Ook tijdens deze zesde editie wordt nieuw talent in de schijnwerpers gezet. De organisatie is op zoek naar jonge muzikanten die zorgen voor ontroering of vuurwerk. Inschrijven voor de audities van zaterdag 7 november, alleen, samen of met een groep, is mogelijk tot en met 1 november op www.westlandnieuwjaarsconcert.nl. Geselecteerde talenten krijgen professionele begeleiding en staan op 3 januari op ons podium.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.