Nieuws

Nieuws

Ondanks alles: knallende opening jubileumseizoen!

Ons jubileumprogramma in september, waarmee we ons 35 jarig bestaan zouden vieren met ons publiek, artiesten en collega's, is door de COVID 19 crisis helaas volledig geschrapt. Maar: zaterdag 5 september trappen we, ondanks alles, en volgens de richtlijnen van het RIVM alsnog met veel spektakel het nieuwe seizoen af! Een theatermarathon door de internationaal befaamde slagwerkgroep Percossa. Maar liefst 7 shows op 1 dag, vol drumvuurwerk, humor, acrobatiek en ontroering. Kaartverkoop is nu gestart! 

Lees verder
Nieuws

Corona nieuws

Onze deuren zijn weer geopend! Films en voorstellingen zijn weer te bezoeken, mits de 1.5 meter in acht wordt genomen en we ons houden aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. We hebben geen max. aantal personen meer waar we aan gebonden zit, maar met de 1.5 meter regel betekent het voor ons dat we maximaal 120 gasten tegelijk kunnen verwelkomen. Dat zal blijven gelden zolang de maatregel van kracht is. 

Lees verder
Nieuws

Een warm welkom! Dit zijn onze huisregels

Wij zijn blij onze bezoekers weer te mogen ontvangen! Dit zal anders zijn dan je van ons gewend bent, helaas zonder die fijne pauzes en gezellige nazit, maar we zullen er alles aan doen om onze bezoekers in alle veiligheid een prettig uitje te bieden. Een veilige omgeving is natuurlijk ook belangrijk voor onze medewerkers. Zij doen hun uiterste best om onze bezoekers te helpen binnen de benodigde maatregelen. Daarom vragen wij aandacht voor onze huisregels. 

Lees verder
Nieuws

Winnaar Spotlight Online 2020 bekend!

De winnaar van de Westlandse talentenjacht Spotlight, een samenwerking tussen WestlandTheater De Naald en Westland Cultuurweb, is vrijdag 12 juni bekend gemaakt! Luna Ebben, leerling van ISW Irenestraat, heeft zowel de publieks- als juryprijs binnengehaald en is daarmee de grote winnaar van de online editie van Spotlight. 

Lees verder
Nieuws

Bekijk hier livestream Mini Voorproeverij terug!

Vrijdag 15 mei zou eigenlijk onze Voorproeverij van het nieuwe seizoen plaatsvinden. Zoals iedereen weet kon dat niet doorgaan. Dus hebben we een afgeslankte versie van onze Voorproeverij gepresenteerd via een livestream op Facebook en Youtube, live vanuit De Naald! Bekijk 'm hier terug. 

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.