Nieuws

Nieuws

Muziek, magie, humor en spektakel in The Great Wonder

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, had een paar jaar niet op het toneel gestaan – jaren dat hij veel voor de televisie werkte – maar voelde dat hij weer het theater in moest. Nu is hij terug, met The Great Wonder, een soloprogramma vol muziek, acrobatiek, variété, kleinkunst en magie, de combinatie waarvoor Gunneweg heeft bewezen een speciaal talent te hebben. Maandag 4 november in De Naald.

 

Lees verder
Nieuws

Internationale musical door Floracollege in De Naald

Op vrijdag 8 november voert de musicalklas van Lentiz | Floracollege samen met leerlingen van scholen uit Duitsland, Polen, Griekenland en Réunion de internationale musical Xenophobia uit in De Naald. Dit in het kader van het internationaal maatschappelijk cultureel project: “Xenophobia, Musical Movement Fighting Fears”.

Lees verder
Nieuws

Meer films dan ooit in de herfstvakantie!

De herfstvakantie komt er weer aan. Een tijd van regen, kou en vies weer. Maar wel de beste tijd om lekker warm in de bioscoop te zitten! De Naald biedt daarom allerlei nieuwe films deze vakantie (19 t/m 27 oktober).

Lees verder
Nieuws

Een komisch en tragische voorstelling tegelijkertijd

In de nieuwe duovoorstelling ‘Zin’ van Arjan Ederveen en Jack Wouterse is de dood het hoofdonderwerp. In ‘Zin’ beleef je het verhaal over twee TV-koks en een schrijfster van keukenmeidenromans die in het laatste deel van haar leven zit, samen met haar zoogvrouw. Een komisch maar tragische voorstelling, met lovende kritieken na het zien van de première. Zaterdag 16 november te zien in De Naald.

Lees verder
Nieuws

Complete avond uit met Wat Is Dan Liefde arrangement

De Naald en Brasserie Mirell zorgen dit jaar voor een gezellige herfst: van 17 oktober t/m 14 november bieden we een compleet avondje uit aan, waarbij je kunt genieten van een driegangendiner bij Mirell en daarna de nieuwe film Wat is dan Liefde in De Naald kan gaan bekijken. 

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.