Nieuws

Nieuws

Bewaar je ticket, geniet later

We vragen al een aantal weken erg veel van uw geduld en begrip. En we zijn oprecht dankbaar daarvoor, net als voor alle hartverwarmende reacties die we krijgen. Daar komt nu de vraag 'Bewaar je tickets, geniet later bij'. Directeur van De Naald Nico Baars licht dit graag persoonlijk toe:

Lees verder
Nieuws

DE NAALD GESLOTEN WEGENS LANDELIJKE RICHTLIJNEN RIVM

Wegens de landelijke richtlijnen van het RIVM blijven onze deuren gesloten tot 1 juni. Onze balie is gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Alle films en voorstellingen zijn in die periode geannuleerd. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen naar een later moment. Indien dit lukt, dan blijven reeds gekochte kaarten geldig. Bezoekers ontvangen hierover per e-mail bericht. Let op: reeds gekochte filmkaartjes van 12 maart t/m 1 juni worden geannuleerd en op tegoed gezet onder de bij ons bekende gastgegevens. Zodra wij weer geopend zijn, kunt u dit tegoed gebruiken voor een film- of theatervoorstelling. Hierover ontvangt u verder geen e-mail.

Lees verder
Nieuws

Hidde's Chocolate Factory

Een smaakvolle theaterbeleving over en met chocolade. De uit Westland afkomstige Meester Patissier Hidde de Brabander gaat het theater in. Zaterdag 19 september wordt De Naald letterlijk en figuurlijk omgedoopt tot Hidde’s Chocolate Factory.

Lees verder
Nieuws

Een noodgedwongen ontmoeting tussen twee ex geliefden...

Op donderdag 9 april staan Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen bij ons op het podium met hun voorstelling ‘De liefde begraven’. Een tragikomische liefdesverhaal waarin twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug zien om hun gezamenlijke hond te begraven. De twee hoofdrolspelers vertellen meer over het stuk.

Lees verder
Nieuws

Voorstelling Marc de Hond wordt grootste interviewmarathon ooit, met Mattie Valk als special guest in De Naald!

Presentator en theatermaker Marc de Hond heeft zijn theatervoorstelling ‘Voortschrijdend Inzicht’, die hij 16 april in De Naald speelt, omgedoopt tot een bijzonder theaterkunstproject. In de voorstelling wordt hij geïnterviewd over zijn leven, in ieder theater door een wisselende, toonaangevende interviewer. Met dit project wil hij zijn kinderen iets nalaten indien hij zijn ziekte (blaaskanker) niet overleefd. 

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.