Nieuws

Nieuws

Solovoorstelling van Gerard Cox!

Dit theaterseizoen speelt Gerard Cox zijn solovoorstelling: ‘De Grote Grijze Belofte’ én viert hij zijn 80e verjaardag. Toch heeft hij nog steeds het gevoel dat het hoogtepunt altijd nog kan komen, vandaar de titel van zijn voorstelling. Gerard en zijn team zijn inmiddels al twee jaar bezig met zijn show. Het gaat er nu echt van komen, ze gaan het land door. Hij heeft ongelooflijk veel zin om de mensen weer lekker te laten lachen om zijn goeie moppen, verhalen en herinneringen. Donderdag 9 januari te zien in De Naald.

Lees verder
Nieuws

De Naald opnieuw genomineerd voor Theater van het Jaarprijs!

Dinsdag 5 november is bekend gemaakt dat De Naald voor het vierde jaar op rij is genomineerd voor de titel ‘Theater van het Jaar’. Deze prijs wordt door de VVTP (Vereniging Vrije Theater Producenten) jaarlijks uitgereikt aan het theater dat het beste scoort op vastgestelde criteria. In 2016 en 2017 kreeg De Naald deze prijs al uitgereikt en in 2018 werd we ook al genomineerd. 

Lees verder
Nieuws

Sesamstraat komt naar De Naald!

In de familiemusical ‘Sesamstraat Live! - Een Wereld Vol Fantasie’ speelt Janouk Kelderman de rol van Sophie. Op haar rommelzolder komen alle Sesamstraatvriendjes plots tot leven en beleven ze de leukste avonturen. De vrolijke voorstelling is in seizoen 2019-2020 te zien in de Nederlandse theaters.

Lees verder
Nieuws

Een komisch en tragische voorstelling tegelijkertijd

In de nieuwe duovoorstelling ‘Zin’ van Arjan Ederveen en Jack Wouterse is de dood het hoofdonderwerp. In ‘Zin’ beleef je het verhaal over twee TV-koks en een schrijfster van keukenmeidenromans die in het laatste deel van haar leven zit, samen met haar zoogvrouw. Een komisch maar tragische voorstelling, met lovende kritieken na het zien van de première. Zaterdag 16 november te zien in De Naald.

Lees verder
Nieuws

Complete avond uit met Wat Is Dan Liefde arrangement

De Naald en Brasserie Mirell zorgen dit jaar voor een gezellige herfst: van 17 oktober t/m 14 november bieden we een compleet avondje uit aan, waarbij je kunt genieten van een driegangendiner bij Mirell en daarna de nieuwe film Wat is dan Liefde in De Naald kan gaan bekijken. 

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.