Nieuws

Nieuws

De gehele zomervakantie ZOMERBIOS in De Naald

Deze zomer vind je filmplezier dichtbij huis! Bioscoop De Naald is de gehele zomervakantie geopend en draait de leukste en nieuwste films voor jong en oud. Van The Lion King tot Playmobil en van Yesterday tot Toy Story 4. Zeven dagen per week is er een middag en avondprogrammering. In samenwerking met enkele restaurants in het centrum van Naaldwijk is er nog een speciale actie opgezet om je middag of avond uit compleet te maken.

Lees verder
Nieuws

Voordelig happen bij lokale horeca in de zomervakantie

Op vertoon van je filmkaartje ontvang je in de zomervakantie bij de restaurants Chez Leon, Mirell, Pianobar, Fratelli en Hudson een aantrekkelijke korting op je lunch of diner of smul je van een speciaal samengesteld menu! 

Lees verder
Nieuws

Cultuur bij je buur

Ga zaterdag 7 september tijdens Podium Westland met De Naald mee op tour door Naaldwijk! Je trekt langs verschillende huiskamers en locaties waar verrassende optredens zijn.

Lees verder
Nieuws

Oude Kerk Klassiek in september van start

In samenwerking met Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk en Westland Cultuurweb organiseert De Naald een reeks toegankelijke, klassieke concerten onder de noemer 'Oude Kerk Klassiek'. Dit seizoen zijn o.a. te gast het Westland Saxofoon Orkest, Camerata RCO, het Zuid Hollands Symfonieorkest, Camerata Terra Reno en concertpianist Erwin Rommert Weerstra.

Lees verder
Nieuws

Nominaties Cabaretprijzen 2019 bekend

De VSCD-Cabaretjury heeft de nominaties voor de Cabaretprijzen 2019 bekendgemaakt: acht voorstellingen zijn genomineerd voor de Poelifinario (in de categorieën entertainment, engagement en kleinkunst) en drie voorstellingen voor de Neerlands Hoop. De Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De Neerlands Hoop is voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.