Nieuws

Nieuws

Cabaretduo Anne & Lisa neemt Rabo Publieksprijs in ontvangst

Dinsdagavond 25 juni nam het jonge cabaretduo Anne & Lisa de Rabo Publieksprijs t.w.v. € 1.000,- in ontvangst in een goedgevulde Koornneef Retailgroepzaal in WestlandTheater De Naald. Hun debuutvoorstelling Weltschmerz werd door het publiek van De Naald als hoogste gewaardeerd in de zevende editie van het Rabo Talenten Concours.

Lees verder
Nieuws

Nominaties Cabaretprijzen 2019 bekend

De VSCD-Cabaretjury heeft de nominaties voor de Cabaretprijzen 2019 bekendgemaakt: acht voorstellingen zijn genomineerd voor de Poelifinario (in de categorieën entertainment, engagement en kleinkunst) en drie voorstellingen voor de Neerlands Hoop. De Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De Neerlands Hoop is voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.

Lees verder
Nieuws

Losse kaartverkoop gestart!

Het nieuwe theaterseizoen van De Naald mocht in de voorverkoopperiode, die inmiddels achter de rug is, rekenen op grote belangstelling. Zó groot dat er voorstellingen zijn verplaatst van de Rabo zaal naar de Jumbo Koornneefzaal en dat er extra voorstellingen zijn bijgeboekt. De losse kaartverkoop is inmiddels gestart.

Lees verder
Nieuws

Cultuur bij je buur

Ga zaterdag 7 september tijdens Podium Westland met De Naald mee op tour door Naaldwijk! Je trekt langs verschillende huiskamers en locaties waar verrassende optredens zijn.

Lees verder
Nieuws

Boek het Talentenarrangement!

De Naald en BIJ5 bieden u samen een aangenaam voordeel: als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours van De Naald kunt u voor aanvang van de voorstelling, tegen een voordelige prijs, genieten van een speciaal “talentenmenu” bij BIJ5. Een compleet avondje uit!

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.