Nieuws

Nieuws wo 22 jan

Extra films in De Naald tijdens Lerarenstaking!

Donderdag 30 en vrijdag 31 januari is er weer een nieuwe lerarenstaking aangekondigd. Om van een nood een deugd te maken hebben wij op vrijdag 31 januari extra veel films, ook 's ochtends! Waaronder de voorpremières van Kruimeltje en de Grote Slijmfilm. Kom je gezellig ook? 

Lees verder
Nieuws ma 6 jan

Een noodgedwongen ontmoeting tussen twee ex geliefden...

Op donderdag 9 april staan Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen bij ons op het podium met hun voorstelling ‘De liefde begraven’. Een tragikomische liefdesverhaal waarin twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug zien om hun gezamenlijke hond te begraven. De twee hoofdrolspelers vertellen meer over het stuk.

Lees verder
Nieuws do 12 dec

Talentvolle theatermaakster Marlies Ruigrok naar De Naald

In augustus 2019 won de uit Schipluiden afkomstige theatermaakster Marlies Ruigrok de Entreeprijs 2019 op Theaterfestival Boulevard. Met deze voorstelling – AZUL -  heeft ze een plekje gekregen in het Rabo Talenten Concours van De Naald. Vrijdag 6 maart presenteert deze talentvolle maakster zich.

Lees verder
Nieuws wo 11 dec

Voorstelling Marc de Hond wordt grootste interviewmarathon ooit, met Mattie Valk als special guest in De Naald!

Presentator en theatermaker Marc de Hond heeft zijn theatervoorstelling ‘Voortschrijdend Inzicht’, die hij 16 april in De Naald speelt, omgedoopt tot een bijzonder theaterkunstproject. In de voorstelling wordt hij geïnterviewd over zijn leven, in ieder theater door een wisselende, toonaangevende interviewer. Met dit project wil hij zijn kinderen iets nalaten indien hij zijn ziekte (blaaskanker) niet overleefd. 

Lees verder
Nieuws di 10 dec

EXTRA: Bejubelde voorstelling Kasper van der Laan

Speciaal voor de cabaretfans onder ons en voor wie gewoon een avond ongegeneerd keihard wil lachen om de meest krankzinnige humor: maandag 16 maart hebben we wegens grote vraag een extra show toegevoegd van cabaretier Kasper van der Laan. Door de Volkskrant omgeschreven als "debutant van het jaar". 

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.